nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Tacograteng
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Tacograteng
Med en pose tacokrydder setter du deilig smak på denne formen med svinefilet. Server med frisk salat, rømme og ekstra tacoskjell.
DETTE TRENGER DU
PERSONER600g
Svinekjøtt(velg svinefilet )
1ss
1pose(r)
1boks(er)
Ananas(evt. ananasringer )
3stk
0.5ts
0.25ts
250g
Kremost(naturell eller med ønsket krydder)
1glass
2dl
Hvitost (Gulost)(revet)
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 225º.
Renskjær fileten i terninger eller strimler. Stek kjøttet i smøret i ca. 5 minutter. Strø på tacokrydder. La ananas renne av og skjær i mindre biter. Del tomater i biter.
Fordel stekt svinefilet, ananas og tomater i en ildfast form. Strø på salt og pepper. Fordel kremost og tacosaus over.
Strø på revet ost. Stikk noen naco chips ned langs kanten av formen.Gratiner retten midt i ovnen i 10–15 minutter til osten har fått fin farge.
Server gjerne gratengen med lett crème fraîche og nachochips og en grønn salat.