
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
50min
Toscakake med tyttebær
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
50min
Toscakake med tyttebær
Den søte kransekakemassen og de syrlige tyttebærene er en utrolig deilig kombinasjon som du bare må prøve!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kjør smør og kransekakemasse i en food processor. Tilsett sukker og egg, ett av gangen.
Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og salt i en bakebolle. Rør blandingen med kransekakemasseblandingen. Fordel deigen ut i en langpanne kledd med bakepapir,
ca. 25 x 35 cm. Stek kaken midt i ovnen ved 175° i ca. 25 minutter. Kaken skal ha stivnet. Kjenn med en kakenål.Lag toscadekket. Varm og bland smør i biter, sukker, hvetemel, melk og mandelflak i en kjele. La sausen bli tykk under omrøring.
Fordel tyttebærsyltetøyet over kaken og fordel toscaglasuren over det igjen. Stek kaken midt i ovnen ved 225° i 10–12 minutter. Dekket skal få farge. La kaken avkjøles
og skjær den i ruter.