Toscakake med tyttebær Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
50min

Toscakake med tyttebær

nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
50min

Toscakake med tyttebær

Smakfull toscakake med tyttebærsyltetøy og toscadekke med mandelflak. Søt kransekakemassen og syrlige tyttebær er en utrolig deilig kombinasjon. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Den søte kransekakemassen og de syrlige tyttebærene er en utrolig deilig kombinasjon som du bare må prøve!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Kjør smør og kransekakemasse i en food processor. Tilsett sukker og egg, ett av gangen.

  2. Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og salt i en bakebolle. Rør blandingen med kransekakemasseblandingen. Fordel deigen ut i en langpanne kledd med bakepapir,
    ca. 25 x 35 cm. Stek kaken midt i ovnen ved 175° i ca. 25 minutter. Kaken skal ha stivnet. Kjenn med en kakenål.

  3. Lag toscadekket. Varm og bland smør i biter, sukker, hvetemel, melk og mandelflak i en kjele. La sausen bli tykk under omrøring.

  4. Fordel tyttebærsyltetøyet over kaken og fordel toscaglasuren over det igjen. Stek kaken midt i ovnen ved 225° i 10–12 minutter. Dekket skal få farge. La kaken avkjøles
    og skjær den i ruter.

Smakfull toscakake med tyttebærsyltetøy og toscadekke med mandelflak. Søt kransekakemassen og syrlige tyttebær er en utrolig deilig kombinasjon. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN