nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
2t 30min
Trude Teiges horn
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
2t 30min
Trude Teiges horn
SAFTIGE HORN: Trude Teiges horn oser av nostalgi!
Foto: Trude Teige: "Matminne frå mors kjøkken"Inneholder
Laktose
Gluten
Oppskrift
Trude Teige Matminne frå mors kjøkken
mat@dagbladet.noVurdering
2.5 (1 stemmer)
Saftige horn har vært tradisjonsmat gjennom flere generasjoner - og er stadig like godt!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rør ut gjæren i lunket melk. Smuldre smøret i melet og tilsett det andre, til slutt melken med gjæren i . Hev deigen til dobbelt størrelse.
Utbaking: Del deigen i to og kjevle ut runde kaker, ca 30 cm i diameter. Del hver kake i åtte trekanter og rull dem sammen fra ytterkanten mot spissen. Sett dem på et stekebrett med spissen ned. Pensle med egg og strøm på valmuefrø.
Stek dem på 225 grader i ca 15 minutter, til de er gylne.
SAFTIGE HORN: Trude Teiges horn oser av nostalgi!
Foto: Trude Teige: "Matminne frå mors kjøkken"Inneholder
Laktose
Gluten
Oppskrift
Trude Teige Matminne frå mors kjøkken
mat@dagbladet.noVurdering
2.5 (1 stemmer)