Urtekaker i tomatsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Urtekaker i tomatsaus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Urtekaker i tomatsaus

Unn deg noe godt i hverdagen. Server urtekaker i tomatsaus med pasta eller potetstappe. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

Med god smak av sitron og urter. Perfekt å ­servere med pasta.            

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5stk
1stk
0.5dl
Timian(bland gjerne flere krydderurter)
1stk
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Riv skallet av halve sitronen og press saften av hele. Bland løken med kjøttdeigen, kryddergrønt, egg, potetmel, salt og pepper. Form til ca. 10 små kaker.

  2. Varm smøret i en stekepanne og stek biffene 2–3 minutter på hver side.

  3. Legg kakene over i en ildfast form. Hell over hakkede tomater og strø på parmesan.

  4. Gratiner formen i ovnen ved 220º i ca. 10 minutter til osten har smeltet. Server med ­f.eks. potetstappe eller nykokt pasta og en frisk salat.

Unn deg noe godt i hverdagen. Server urtekaker i tomatsaus med pasta eller potetstappe. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN