Urtekylling med agurk Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Urtekylling med agurk

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Urtekylling med agurk

Smakfull gryte med kylling, hvitløk, sukkererter, sylteagurk og friske urter. La de grønne urtene sette smaken på kyllingen! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (3 stemmer)
Smakfull gryterett der krydderurter, sylteagurker og ­sukkererter gjør susen! La det grønne sette smaken på kyllingen!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Skjær kylling i små biter. Stek kjøttet i omganger i en stekepanne i litt smør. Skyll ut stekepannen mellom hver speing og ta vare på kraften. Hell dette i en gryte. Tilsett hvitløk. Strø på salt og pepper og hell i soyasaus.

  2. La kyllingen trekke i ca. 10 minutter under lokk på svak varme.

  3. Tilsett urter og fløte som er blandet med maisenna. Rør det i gryten og kok i ytterligere noen minutter. Rør i agurkbitene.

  4. Kok sukkererter opp i en kjele med litt lettsaltet vann i cirka 1 minutt. Strø dem over gryten og pynt med urter.

  5. Server gryten med f.eks. ­potetmos.

Smakfull gryte med kylling, hvitløk, sukkererter, sylteagurk og friske urter. La de grønne urtene sette smaken på kyllingen! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN