Valentins hjertenøtt
Valentins hjertenøtt Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
35min
totalt
1t

Valentins hjertenøtt

nivå
Middels
aktiv
35min
totalt
1t

Valentins hjertenøtt

Romantisk kake med smakfull mandelbunn og saftig sjokoladeglasur, formet som et hjerte. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.5 (10 stemmer)
  En god kake med mandelbunn og sjokoladeglasur.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Dekor

1pakke(r)

Mandelbunn

4stk
1pakke(r)

Sjokoladeglasur

SLIK GJØR DU

  1. Egg og sukker piskes til eggedosis, hvetemel og bakepulver siktes og røres inn i blandingen sammen med makronfyllet. Røren helles i en smurt hjerteformet springform med bakepapir i bunnen og stekes i 175°C i ca. 35 minutter.


  2. Gi fløten et oppkok og sett den til side, ha i sjokoladen. Når sjokoladen har smeltet røres blandingen sammen slik at den setter seg. Mykt smør røres i til slutt.

Romantisk kake med smakfull mandelbunn og saftig sjokoladeglasur, formet som et hjerte. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.5 (10 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN