nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min
Varm woksalat
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min
Varm woksalat
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.5 (2 stemmer)
Hodekålen er god når den wokes og kan blandes med mange typer grønnsaker og sauser. Velg det du liker best og server for eksempel til en pølsemiddag.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Finsnitt hodekålen. Skjær selleri og sopp i små biter, rødløk i tynne ringer, eple og vårløk i biter. Finhakk hvitløken.
Varm olje i pannen og stek grønnsakene ved god varme noen minutter under omrøring. Strø på salt og pepper.
Server wokgrønnsakene nylaget og gjerne med varmt nanbrød og søt chilisaus eller soyasaus.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.5 (2 stemmer)