Varm woksalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Varm woksalat

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Varm woksalat

Hodekålen er god når den wokes og kan blandes med mange typer grønnsaker og sauser. Velg det du liker best og server for eksempel til en pølsemiddag Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

3.5 (2 stemmer)
Hodekålen er god når den wokes og kan blandes med mange typer grønnsaker og sauser. Velg det du liker best og server for eksempel til en pølsemiddag.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Finsnitt hodekålen. Skjær selleri og sopp i små biter, rødløk i tynne ringer, eple og vårløk i biter. Finhakk hvitløken.
    Varm olje i pannen og stek grønnsakene ved god varme noen minutter under omrøring. Strø på salt og pepper.
    Server wokgrønnsakene nylaget og gjerne med varmt nanbrød og søt chilisaus eller soyasaus.

Hodekålen er god når den wokes og kan blandes med mange typer grønnsaker og sauser. Velg det du liker best og server for eksempel til en pølsemiddag Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

3.5 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN