Lammehjerte

Lammehjerte

Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.

Oppbevaring

    Holdbarhet

      Ukjent.

    Opprinnelse

      Næringsinnhold

        PER 100G
        Kcal
        107.1
        Proteiner
        18
        Fett
        3.9
        Karbohydrater
        0

      Norsk sesong

        Lammehjerte er ikke det som står høyest på innkjøpslista hos de fleste - og er heller ikke så lett å få tak i. Lammehjerte smaker imidlertid ikke så ulikt kjøtt. det har en mild og god smak og egner seg fint i gryter eller som en delikatesse alene. Noen liker det gravet, andre speket, atter andre stekt med chili. Lammehjerte er rik på vitaminer og mineraler.  Her finner du både sink, jern, selen, magnesium, B-vitaminer, vitamin A og Q10. Hvis du først får tak i lammehjerte, vil du nok bli overrasket over prisen. innmat koster en brøkdel av vanlig kjøtt.