nivå
Lett
aktiv
2t
totalt
2t 30min
Klassisk fårikål
nivå
Lett
aktiv
2t
totalt
2t 30min
Klassisk fårikål
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.2 (33 stemmer)
Fårikål er kåret til Norges nasjonalrett. Det er et av høstens store høydepunkt når fårikålgryten settes på bordet. Få ingredienser gir himmelsk lukt og smak!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Del hodekålen i skalker
Vask fårikålkjøttet godt i kaldt vann og legg kjøtt og kål lagvis i en kjele. Start med kjøttet. Strø salt og pepper mellom lagene. Hell vannet over og sett på lokk.
La fårikålen koke i ca. 1–2 timer til kjøttet er mørt, på svak varme.
Server fårikål med nykokte poter.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3.2 (33 stemmer)