☰
Oppskrifter
Artikler
Populært nå
Populært akkurat nå
Klassisk fårikål
Klassisk fårikål
Amerikansk eplekake
Amerikansk eplekake
Klassisk fårikål
Amerikansk eplekake
Eplekake i langpanne
Viltgryte
Boller
Hverdagslapskaus
Tradisjonell viltsaus
Saltbakte rødbeter med chèvre og gressløk
Oksebryst
Oksebryst
Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.
Oppbevaring
Holdbarhet
Ukjent.
Opprinnelse
Næringsinnhold
PER 100G
Kcal
0
Proteiner
0
Fett
0
Karbohydrater
0
Norsk sesong
Oksebryst er kjøtt fra forpart, altså bryst og bog. Bibringe kan også brukes.
OPPSKRIFTER MED Oksebryst
oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
10t
Real nordic barbecue med honning, dill og gran
Real nordic barbecue med hon...
Real nordic barbecue med honning, dill og gran
oppskrift
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
10t
Northern barbecue-oksebryst med chili
Northern barbecue-oksebryst...
Northern barbecue-oksebryst med chili