Multer med gyllen eggedosis Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Multer med gyllen eggedosis

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Multer med gyllen eggedosis

- Dette er festdessert. Den søte, stekte eggedosissmaken sammen med naturell molte er fenomenal, sier Brimi. Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

3 (313 stemmer)
Dette er festdessert! Molter naturell med søt eggedosis smaker helt nydelig. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
400g

SLIK GJØR DU

  1. Pisk eggedosisen stiv. Når du kan snu bollen uten at eggedosisen renner ut, er den ferdig. 

  2. Slå den over et ildfast fat og stek i ovn på 240 grader til eggedosisen får en gyllenbrun, fin skorpe. 

  3. Ta ut fatet, og fordel romtempererte molter utover eggedosisen. Server mens eggedosisen fortsatt er varm.

- Dette er festdessert. Den søte, stekte eggedosissmaken sammen med naturell molte er fenomenal, sier Brimi. Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

3 (313 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN