nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Appelsin og kanel
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Appelsin og kanel
OPPFRISKNING: Sitrus og julekrydder.
Foto: Mette RandemOppskrift
Andreas Viestad
mat@dagbladet.noVurdering
2.5 (35 stemmer)
Oppskriften er hentet fra Det beste jeg vet: Er du stappmett, men likevel sulten på dessert?
Er dette den enkleste desserten som finnes? Jeg kan ikke tenke meg noe som er lettere å lage eller har færre ingredienser. (Uten kanel, er det bare en appelsin.) Retten er typisk på marokkanske restauranter. På fine steder skjærer de ut båtene uten skinn, men på enklere steder skjærer de bare den skrelte appelsinen i skiver — og det er vel så bra.
SLIK GJØR DU
Skrell appelsinene med en skarp kniv.
Skjær i ca 1 cm tjukke skiver. Legg utover på tallerkener.
Dryss over kanel.
OPPFRISKNING: Sitrus og julekrydder.
Foto: Mette RandemOppskrift
Andreas Viestad
mat@dagbladet.noVurdering
2.5 (35 stemmer)