nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min
Bakt eple i gryte
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min
Bakt eple i gryte
BAKTE EPLER I GRYTE: En deilig høstdessert som passer godt etter en solid kjøttmiddag
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
Dette er en nydelig høstdessert som passer veldig godt etter en solid kjøttmiddag. Server med litt pisket krem hvis du liker det.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skrell eplene, og ta ut kjernehusene.
Fyll hvert eple med smør, omtrent 1 spiseskje i hvert eple, og rull så eplene i sukker.
Legg eplene i ei gryte/panne og stikk 5 nellikspiker i hvert eple.
Steik under lokk på 185 grader i 20-25 minutter til eplene er møre, og server mens de er varme.
BAKTE EPLER I GRYTE: En deilig høstdessert som passer godt etter en solid kjøttmiddag
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.no