Grillet fersken med bringebær og vaniljeis Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Grillet fersken med bringebær og vaniljeis

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Grillet fersken med bringebær og vaniljeis

Grillet fersken med kardemomme. Server med ristet kokos- eller mandelflak, bringebær og vaniljeis. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.6 (4 stemmer)
Ingen fest uten dessert! Når grillen fortsatt er varm, kan du raskt grille ferskener eller nektariner og servere med bringebær og is.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tilbehør

1boks(er)
25g
Kokosflak(ristede)
25g
Mandelflak(ristede)

SLIK GJØR DU

  1. Del hver fersken i fire og fjern steinen. Rør kardemommen med olje, og pensle fersken­båtene med denne oljen. Grill ferskenbåtene på varm grill i noen minutter på hver side. Ta dem av varmen.

  2. Rist kokos- eller mandelflak i varm panne.

  3. Legg fersken på porsjons­tallerkener. Server med bringebær og is. Dryss på kokosflak og drypp gjerne over litt flytende honning.

Grillet fersken med kardemomme. Server med ristet kokos- eller mandelflak, bringebær og vaniljeis. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.6 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN