Hjemmelaget HaPå
Hjemmelaget HaPå
KARAMELL PÅ BOKS: Hjemmelaget HaPå er en stor hit blant barn i alle aldre.
Foto: Elisabeth DalsegDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Du trenger en boks søtet kondensert melk. Dette må du gjerne til litt større dagligvareforretninger å finne, vanlige butikker har stort sett bare Vikingmelk som ikke er søtet.
Fjern papiret for at det ikke skal svi seg i pannen om vannstanden blir litt lav, før du koker boksen.
Når vannet etter hvert koker ut, fyller du bare på med mer vann. Her har vi vært litt slappe, og litt for mye av vannet har fått koke ut.
Legg boksen i en gryte med vann, fylt nesten opp til toppen av boksen.
Avkjøl boksen og så er det bare å åpne for karamellpålegg på boks.
Ønsker du karamellsaus i stedet for pålegg, koker du den litt mindre, cirka to og en halv time. Den vil også bli mer flytende om du serverer den varm.
KARAMELL PÅ BOKS: Hjemmelaget HaPå er en stor hit blant barn i alle aldre.
Foto: Elisabeth Dalseg