Julies müslibar
Julies müslibar
ENERGIKICK: Denne müslibaren kan fort bli vanedannende.
Foto: Dreyer Hensley StudiosOppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Start med å blande alt det tørre i en bolle. Tørket frukt og
nøtter bør hakkes opp i mindre biter.Lag en puré av bringebær, honning og fruktjuice i blender eller med stavmikser og bland det godt sammen med det tørre.
La blandingen stå og svelle i 20—30 minutter.
Kle en ildfast form på ca. 20 x 25 cm med bakepapir og ha over massen. Dekk til med papir eller folie og klem den godt ned i formen.
Bruk en kniv til å kutte opp bitene før den stekes i 20 minutter ved 190 °C.
Ta formen ut av ovnen etter 20 minutter, løft ut bakepapiret med müslibarene og skru av ovnen.
Del opp müslibarene og legg dem utover et stekebrett dekket med bakepapir.
Nå skal de «tørkes» videre i ovnen i 30 minutter med døren på gløtt.
Avkjøl dem helt på rist før du enten pakker dem inn hver for
seg, eller legger müslibarene i en lufttett boks. De holder seg godt i over en uke i kjøleskap. Det går også an å fryse ned disse barene!
Oppskrift: Boka «Kjernesunt»,Gyldendal forlag.
ENERGIKICK: Denne müslibaren kan fort bli vanedannende.
Foto: Dreyer Hensley Studios