Multer med rømme Oppskrift
nivå
Lett
totalt
2t

Multer med rømme

nivå
Lett
totalt
2t

Multer med rømme

Her får både molter og rømme en liten smak av god krydderdram. Aller best blir det hvis bærene får stå og trekke natta over. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (11 stemmer)
Her får både molter og rømme en liten smak av god krydderdram, og aller best blir smaken hvis bærene får stå og trekke natta over.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
4ss
Brennevin(krydderdram)

Rømme

1ss
Brennevin(krydderdram)

SLIK GJØR DU

  1. Dryss litt sukker over moltene og dynk så bærene med en god krydderdram. Brimi bruker en god, norsk dram, enten porsdram, Vianvangdram, akevitt eller Faun. 

  2. Vend dette elegant sammen. La bærene stå kjølig og trekke helst natta over, eller i alle fall to timer. 

  3. Server moltene romtemperert sammen med en god seterrømme.

  4. Bland sammen rømme, sukker og dram, rør godt og fordel over moltene.

Her får både molter og rømme en liten smak av god krydderdram. Aller best blir det hvis bærene får stå og trekke natta over. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (11 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN