Sjokoladekake Nemesis Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t 20min

Sjokoladekake Nemesis

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t 20min

Sjokoladekake Nemesis

SUPERSAFTIG: Sjokoladekaken «Nemesis» smaker nydelig, er lett å lage og glutenfri.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (39 stemmer)
Dette er en supersaftig sjokoladekake som er veldig lett å lage. Den er glutenfri, og smaker helt nydelig!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Smelt sjokolade, smør og sukker i vannbad. (Det vil si i en bolle over en kjele med litt kokende vann)

  2. Rør inn eggene og saltet. Ha røren i en firkantet form på ca. 20x26 med bakepapir i bunnen. (Eller bruk en rund hvis du ønsker det!)

  3. Stek i ovn på 120 grader i rundt 1 time til kaken har satt seg. Rist litt på den i blant for å se, den skal være litt løs i midten når du tar den ut.

  4. Kutt kaken i fine stykker når den er kald. Bruk varm kniv når du kutter. Det er enklere og stykkene blir finere!

SUPERSAFTIG: Sjokoladekaken «Nemesis» smaker nydelig, er lett å lage og glutenfri.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (39 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN