Stor konfektrullade
Stor konfektrullade
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Hell konjakk over korintene og la dem trekke til væsken er trukket inn. Gjør dette gjerne dagen før.
Elt marsipan med konjakk. Dryss melis på bordet og trykk marsipanen ut til en flat firkant.
Legg firkanten på et stykke bakepapir og dryss på med melis. Dryss overflaten med melis og glatt overflaten med et kjevle. Firkanten skal være ca. 22 x 22 cm og ca. 1 cm tykk.
Varm nougaten og smør den utover marsipanen. Dryss med korinter og rull sammen. Lukk pent i endene.
Skåld mandlene og del dem i to. Smelt den mørke sjokoladen over vannbad og pensle marsipanbrødet med sjokoladen flere ganger til et tykt lag.
Smelt litt lys sjokolade i en plastpose. Klipp et lite hull i enden og dekorer med striper over rullen.
Pynt etter smak med mandler, cocktailbær eller annet.