Bærkompott Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
7min

Bærkompott

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
7min

Bærkompott

SØTSMAK: Enkel og god bærkompott som du like gjerne lager av frosne bær som av ferske.

Foto: BEST WESTERN

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.1 (10 stemmer)
Fantastisk god til naturell yoghurt eller kulturmelk.Bruk gjerne frosne bær, men da bør du beregne ekstra tid til at de får tine.Denne kompotten holder minst en uke i kjøleskap. Du kan også lage en større porsjon og fryse i små porsjoner. Ta frem kvelden før, og la det tine i romtemperatur.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Bland bær og syltesukker i en kjele. Rør forsiktig, så bærene ikke sprekker.

  2. Kok raskt i 2-3 minutter.

  3. Avkjøles i kjøleskap, og serveres til kulturmelk eller yoghurt.

SØTSMAK: Enkel og god bærkompott som du like gjerne lager av frosne bær som av ferske.

Foto: BEST WESTERN

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.1 (10 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN