nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
7min
Bærkompott
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
7min
Bærkompott
SØTSMAK: Enkel og god bærkompott som du like gjerne lager av frosne bær som av ferske.
Foto: BEST WESTERNOppskrift
Tina Nordström
mat@dagbladet.noVurdering
2.2 (16 stemmer)
Fantastisk god til naturell yoghurt eller kulturmelk.Bruk gjerne frosne bær, men da bør du beregne ekstra tid til at de får tine.Denne kompotten holder minst en uke i kjøleskap.
Du kan også lage en større porsjon og fryse i små porsjoner. Ta frem kvelden før, og la det tine i romtemperatur.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bland bær og syltesukker i en kjele. Rør forsiktig, så bærene ikke sprekker.
Kok raskt i 2-3 minutter.
Avkjøles i kjøleskap, og serveres til kulturmelk eller yoghurt.
SØTSMAK: Enkel og god bærkompott som du like gjerne lager av frosne bær som av ferske.
Foto: BEST WESTERNOppskrift
Tina Nordström
mat@dagbladet.noVurdering
2.2 (16 stemmer)