nivå
Lett
aktiv
21min
totalt
30min
Ida Gran-Jansens Toasted havregryn med banan, eple og dulce de leche
nivå
Lett
aktiv
21min
totalt
30min
Ida Gran-Jansens Toasted havregryn med banan, eple og dulce de leche
IDA GRAN-JANSENS FROKOSTGRØT: Toasted havregryn med banan, eple og dule de leche
Foto: Ida Gran-JansenFARMEN-IDAS HAVREGRØT: Toasted havregryn med banan, eple og dulce de lech
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Om ønskelig kan du steke havregrynene på 200 grader i 15 minutter først. Da får du en mer nøttete smak på grynene. Rør så sammen havregryn og melk og hell over i en skål. Sett i kjøleskapet til dagen derpå.
Stek mandler på 200 grader i 5-6 minutter.
Kutt opp eple, banan og mandlene og bland sammen med grøten.
Til slutt har du over en stor skje med Hapå. Du kan også lage sjokoladepålegget selv, ved å legge en boks med søt, konsendert melk to timer i kokende vann.
IDA GRAN-JANSENS FROKOSTGRØT: Toasted havregryn med banan, eple og dule de leche
Foto: Ida Gran-Jansen