Ida Gran-Jansens Toasted havregryn med banan, eple og dulce de leche Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
21min
totalt
30min

Ida Gran-Jansens Toasted havregryn med banan, eple og dulce de leche

nivå
Lett
aktiv
21min
totalt
30min

Ida Gran-Jansens Toasted havregryn med banan, eple og dulce de leche

IDA GRAN-JANSENS FROKOSTGRØT: Toasted havregryn med banan, eple og dule de leche

Foto: Ida Gran-Jansen

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (64 stemmer)
FARMEN-IDAS HAVREGRØT: Toasted havregryn med banan, eple og dulce de lech

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1.5dl
1klype(r)
Mandler((neve))
0.5stk
0.5stk

SLIK GJØR DU

  1. Om ønskelig kan du steke havregrynene på 200 grader i 15 minutter først. Da får du en mer nøttete smak på grynene. Rør så sammen havregryn og melk og hell over i en skål. Sett i kjøleskapet til dagen derpå.

  2. Stek mandler på 200 grader i 5-6 minutter. 

  3. Kutt opp eple, banan og mandlene og bland sammen med grøten.

  4. Til slutt har du over en stor skje med  Hapå.  Du kan også lage sjokoladepålegget selv, ved å legge en boks med søt, konsendert melk to timer i kokende vann.

IDA GRAN-JANSENS FROKOSTGRØT: Toasted havregryn med banan, eple og dule de leche

Foto: Ida Gran-Jansen

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (64 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN