Bringebærmoussekake
Bringebærmoussekake
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Knus kjeksene til fine smuler. Bryt den mørke sjokoladen i mindre biter og smelt over vannbad eller i mikroovnen.
Bland den smeltede sjokoladen i smulene og rør om til alt er godt blandet. Trykk smulene jevnt ned i bunnen av rund form, ca. 20 cm i diameter. La bunnen stå kjølig mens fyllet lages.
Bryt den hvite sjokoladen i biter og smelt over vannbad eller i mikroovnen. Pisk fløten til krem og rør i kremosten til en glatt konsistens. Vend i smeltet sjokolade og rør den igjen glatt. Vend i bringebærene.
Fordel fyllet jevnt ut i formen og sett den tilbake i kjøleskapet i minst 1 time eller til fyllet har stivnet og holder formen.
Løsne kaken fra formen når den skal serveres. Pynt med ferske bringebær, høvlet hvit sjokolade og evt. litt sitronmelisse.