nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
4t
Grillstekte bananer med rom og kanel
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
4t
Grillstekte bananer med rom og kanel
EKSOTISK DESSERT: Grillstekte bananer.
Foto: TVNorgeOppskrift
TVNorge
mat@dagbladet.noVurdering
3.8 (4 stemmer)
Grillstekte bananer som er marinert i sukker, kanel og brun rom smaker godt til dessert.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Del bananene i to på langs. Behold skallet på.
Finn frem en brødpose i plast og legg bananene i posen sammen med sukker, kanel og rom. Knyt posen godt igjen. Vend litt på posen og sørg for at marinaden fordeler seg godt over bananene. La marinere i kjøleskapet i 3-4 timer.
Fyr opp grillen, eller finn fram en grillpanne, hvis desserten tilberedes innendørs. Grill eller grillstek bananene med skallet ned. Både skallet og overflaten på bananen skal få en mørk, svart farge. Da er de søte og møre. Server bananene i skallet med vaniljeis.
EKSOTISK DESSERT: Grillstekte bananer.
Foto: TVNorgeOppskrift
TVNorge
mat@dagbladet.noVurdering
3.8 (4 stemmer)