nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min
Gyllen glutenfri eplepai
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min
Gyllen glutenfri eplepai
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.8 (39 stemmer)
Lettvint og god pai. Varier gjerne med pærer eller plommer eller en blanding av flere frukter!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bland raskt sammen smuldredeigen i en food prosessor eller for hånd.
Kjern ut eplene, og skrell dem hvis du ønsker. Del eplene i tynne båter. Legg eplene i en smurt ildfast form.
Bland sammen sukker, vaniljesukker og kanel, og dryss dette over eplene. Fordel deigen over formen.
Stek paien på nederste rille i ovnen ved 200° i 25–30 minutter til eplene er myke og deigen har fin farge. Server med pisket krem, vaniljesaus eller is.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.8 (39 stemmer)