Gyllen glutenfri eplepai Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Gyllen glutenfri eplepai

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min

Gyllen glutenfri eplepai

Bland gjerne noen bjørnebær i formen sammen med eplene. Foto: Erik Karlsson

Oppskrift

Vurdering

2.8 (39 stemmer)
Lettvint og god pai. Varier gjerne med pærer eller plommer eller en blanding av flere frukter!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Bland raskt sammen smuldredeigen i en food prosessor eller for hånd.

  2. Kjern ut eplene, og skrell dem hvis du ønsker. Del eplene i tynne båter. Legg eplene i en smurt ildfast form.

  3. Bland sammen sukker, vaniljesukker og kanel, og dryss dette over eplene. Fordel deigen over formen.

  4. Stek paien på nederste rille i ovnen ved 200° i 25–30 minutter til eplene er myke og deigen har fin farge. Server med pisket krem, vaniljesaus eller is.

Bland gjerne noen bjørnebær i formen sammen med eplene. Foto: Erik Karlsson

Oppskrift

Vurdering

2.8 (39 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN