nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t
Horn med kokos og aprikos
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t
Horn med kokos og aprikos
Hornene fylles med kokosmasse og aprikosmarmelade – smaker som får tennene til å løpe i vann!
Til oppskriften trengs 1 porsjon grunndeig. Oppskrift på grunndeig finner du her.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Lag grunndeigen som forklart. Del den i tre deler og kjevle ut hver leiv, ca. 27 cm i diameter. Skjær ut 8 trekanter av hver.
Rør sammen fyllet av smør, kokosmasse og aprikossyltetøy. Legg en skje fyll på hver bit der deigen er bredest. Rull dem sammen, bøy til horn og legg dem med skjøten ned på bakepapir på stekeplate.
Dekk med plast og hev hornene i ca. 30 minutter. Pensle hornene med sammenpisket egg, dryss på litt kokos og stek hornene midt i ovnen ved 250° i 6–8 minutter. Avkjøl på rist.