nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t 15min
Lettbakte sjokolade- og peanøttruter
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t 15min
Lettbakte sjokolade- og peanøttruter
Disse knasende godbitene er riktig enkle å bake. Lag kaken glutenfri ved å kjøpe cornflakes som er helt ren. Rutene holder seg et par dager i romtemperatur.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kle en avlang form, ca. 20 ganger 30 cm, med bakepapir.
Bland peanøttsmør, sukker og sirup i en tykkbunnet kjele. Kok opp under omrøring.
Knus cornflakesene lett. Ta kjelen av varmen og rør i cornflakes og kokos.
Fordel røren i formen.
Smelt sjokoladene hver for seg over vannbad eller i mikroovnen.
Fordel først lys sjokolade over kaken og drypp så på mørk sjokolade. Lag et mønster ved hjelp av en slikkepott.
Sett kaken til avkjøling og skjær så i biter.