nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
25min
Lettristet müsli
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
25min
Lettristet müsli
<b>NATURLIG SØTT:</b> Tina Nordström bruker eplejuice og olje i stedet for sukker eller honning i denne hjemmelagete müsliblandingen.
Foto: BEST WESTERNSøt måte å oppgradere frokostblandingen til müsli, uten å få sukkeroverdose.
Her har Tina Nordstrøm brukt eplejuice og rapsolje, som gir en sprø og smaksrik müsli med naturlig sødme og masse karakter, med utgangspunkt i en økologisk müsliblanding med gresskar- og linfrø.
Oppbevarer du müslien tett og tørt, holder den i minst to uker, så lag gjerne en ekstra stor porsjon.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bland sammen ulike korn, gryn og frø og spre utover et stekebrett.
Bland sammen rapsolje og eplejuice, og hell blandingen over kornene. Rør godt sammen.
Sett ovnen på 175 grader.
Stek i 15-20 minutter til müslien har fått en fin, gyllenbrun farge. Rør gjerne om et par ganger under steking.
<b>NATURLIG SØTT:</b> Tina Nordström bruker eplejuice og olje i stedet for sukker eller honning i denne hjemmelagete müsliblandingen.
Foto: BEST WESTERN