Mazarin- og sjokoladepai
Mazarin- og sjokoladepai Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t 20min

Mazarin- og sjokoladepai

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t 20min

Mazarin- og sjokoladepai

Kombiner mazarinfyll og sjokolade i en herlig pai. Pynt med nonstop. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kombiner mazarinfyll og sjokolade i en herlig pai.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
130g
Smør(kaldt)
1klype(r)

Fyllet

1stk
50g
Sjokolade(hakket)

Pynt

SLIK GJØR DU

  1. Del smør i små biter og arbeid raskt sammen med mel, sukker og salt til en mørdeig. Trykk eller kjevle deigen ut i en smurt avlang paiform, ca. 10 ganger 35 cm, eller i en rund form, 22 cm i diameter. La deigen stå i kjøleskapet i 30 minutter.

  2. Rør smør og sukker luftig. Tilsett egget under omrøring. Riv mandelmassen og rør det i smørblandingen. Bland mel og sjokolade. Rør det i røren. Fordel fyllet ut i paiskallet. Stek paien midt i ovnen ved 175°i ca. 30 minutter. La den avkjøles.

  3. Hakk sjokoladen til glasuren. La fløte koke opp. Ta den av varmen og tilsett sjokoladen, som får smelte under omrøring.

  4. Hell sjokoladeglasuren over kaken. Avkjøl i kjøleskapet. Pynt med nonstop.

Kombiner mazarinfyll og sjokolade i en herlig pai. Pynt med nonstop. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN