Mousse à la magi
Mousse à la magi Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
3t 30min

Mousse à la magi

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
3t 30min

Mousse à la magi

Kjempelekker dessert med to typer sjokolade. Foto: Olof Abrahamsen

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.2 (49 stemmer)
Lekker dessert med to typer sjokolade i dekorativ forening. Server med bringebær og pynt med mynte!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Hakk den mørke sjokoladen. Kok opp halvparten av fløten. Pisk resten av fløten til krem i en bolle for seg. Ta kjelen av varmen og rør i sjokoladehakket til alt har smeltet. La det avkjøles noe og rør i eggeplommer.

  2. Når sjokolademassen er romtemperert, rør forsiktig i kremen med en slikkepott. Sett glassene i en form som er fylt med sukker. Sett dem på skrå, for eksempel i en muffinsform. Fordel moussen i bunnen på glassene slik at halve glasset er fylt på skrå. La det stivne i kjøleskapet i ca. 1 time.

  3. Gjør det samme med den hvite sjokolademoussen som du lager på samme måte. Sett glasset på den andre siden og hell i moussen. Sett i kjøleskap i 1–2 timer.

  4. Server med bær.

Kjempelekker dessert med to typer sjokolade. Foto: Olof Abrahamsen

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.2 (49 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN