
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
3t 30min
Mousse à la magi
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
3t 30min
Mousse à la magi
Lekker dessert med to typer sjokolade i dekorativ forening. Server med bringebær og pynt med mynte!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Hakk den mørke sjokoladen. Kok opp halvparten av fløten. Pisk resten av fløten til krem i en bolle for seg. Ta kjelen av varmen og rør i sjokoladehakket til alt har smeltet. La det avkjøles noe og rør i eggeplommer.
Når sjokolademassen er romtemperert, rør forsiktig i kremen med en slikkepott. Sett glassene i en form som er fylt med sukker. Sett dem på skrå, for eksempel i en muffinsform. Fordel moussen i bunnen på glassene slik at halve glasset er fylt på skrå. La det stivne i kjøleskapet i ca. 1 time.
Gjør det samme med den hvite sjokolademoussen som du lager på samme måte. Sett glasset på den andre siden og hell i moussen. Sett i kjøleskap i 1–2 timer.
Server med bær.