Multefromasj Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Multefromasj

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Multefromasj

Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.8 (109 stemmer)
Er du heldig å ha multer i fryseren, kan du lage denne lette og deilige desserten. Multer får du også kjøpt frossen. Andre bær kan også brukes i oppskriften.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
Gelatin(plater)
2stk

SLIK GJØR DU

  1. Legg gelatinplater i kaldt vann i ca. 7 minutter

  2. Pisk egg og sukker til eggedosis. Pisk fløten til stiv krem. Bland forsiktig sammen eggedosis og krem med en slikke-pott.

  3. Smelt gelatinplatene over svak varme og rør dem inn i eggblandingen
    når blandingen er litt avkjølt. Rør inn multer.

  4. Ha fromasjen opp i porsjonsglass og sett i kjøleskap for å stivne.

  5. Server fromasjen med noen ekstra multer.

Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.8 (109 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN