Myk kake med melkesjokolade
Myk kake med melkesjokolade Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Myk kake med melkesjokolade

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Myk kake med melkesjokolade

Kakene blir glutenfrie hvis du bytter ut hvetemel med glutenfritt fint mel. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.6 (100 stemmer)
En litt ekstra søt kake. Velg selv om du vil lage glasuren eller toppe med f.eks. nutella.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Dekk bunnen på en kakeform, 24 cm i diameter, med bakepapir.

  2. Smelt smøret i en kjele. Ta det av varmen, tilsett sjokoladen i biter. Rør om til alt smelter. Rør i sukker og salt.

  3. Bland mel, vaniljesukker og bakepulver, og sikt det i deigen. Vend i ett egg av gangen og arbeid sammen til en jevn deig.

  4. Hell deigen i formen, og stek midt i ovnen i 20–25 minutter. Kaken skal være kladdete i midten. Ta ut kaken og la den avkjøles.

  5. Grovhakk sjokoladen. Varm fløten opp i en kjele. Sett den til side og tilsett sjokoladen. Rør til alt smelter. La det avkjøles noe og fordel glasuren over kaken.

Kakene blir glutenfrie hvis du bytter ut hvetemel med glutenfritt fint mel. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.6 (100 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN