nivå
Middels
aktiv
2t
totalt
2t
Ripsgele med mynte
nivå
Middels
aktiv
2t
totalt
2t
Ripsgele med mynte
Oppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
2.4 (47 stemmer)
Denne ripsgeleen er enkel og full av smak. Server gjerne med litt friske rips til, og god vaniljesaus.
SLIK GJØR DU
Kok vann og sukker til sukkerlake. Ha i friske mynteblader. La alt stå og trekke til mynten har gitt smak til laken, ca. 20 minutter.
Bløt gelatinplatene i kaldt vann. Sil laken. Klem gelatinen opp av vannet og smelt den i den varme laken.3. Ha renset rips i et avlangt fat. Hell over laken med gelatin, og sett kaldt. Geleen trenger ikke stivne helt før den serveres. Ha den i porsjonsformer, og hell over vaniljesaus.
Oppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
2.4 (47 stemmer)