nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
12t 15min
Riskrem med bærsalat
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
12t 15min
Riskrem med bærsalat
RISKREM MED BÆRSALAT: Ønsker du en liten vri på den tradisjonelle riskremen, kan du bytte ut den røde sausen med en frisk og syrlig bærsalat.
Foto: Mette MøllerFor å få litt variasjon bytter Brimi gjerne ut den røde sausen med en god bærsalat. Den gjør riskremen enda friskere, og er et spennende alternativ til den klassiske røde sausen.
SLIK GJØR DU
Pisk fløte og sukker til krem, og vend kremen inn i risgrøten. Når du koker risgrøt, er det godt å koke med en 1/2 splittet vaniljestang.
Lag risengrynsgrøt, oppskrift finner du her. Kjøl ned.
Kok opp vann med honning og mynteblader. Legg bær med tykt skall i laken mens den er varm. Myke bær venter du med til laken er kald.
La bærene trekke i laken natta over.
Server med bærsalaten og nyt!
RISKREM MED BÆRSALAT: Ønsker du en liten vri på den tradisjonelle riskremen, kan du bytte ut den røde sausen med en frisk og syrlig bærsalat.
Foto: Mette Møller