• Oppskrifter
  • Artikler
  • Populært akkurat nå

    Klassisk fårikål  Oppskrift

    Klassisk fårikål

    Klassisk fårikål

    Amerikansk eplekake Oppskrift

    Amerikansk eplekake

    Amerikansk eplekake

    Klassisk fårikål Amerikansk eplekakeEplekake i langpanneViltgryteBollerHverdagslapskausTradisjonell viltsausSaltbakte rødbeter med chèvre og gressløk

Grøtris

Grøtris

Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.

Oppbevaring

    Holdbarhet

      Ukjent.

    Opprinnelse

      Næringsinnhold

        PER 100G
        Kcal
        357
        Proteiner
        6.4
        Fett
        0.8
        Karbohydrater
        80.5

      Norsk sesong

        Risgryn er av hovedtypene grøtris, middagsris og puffet ris. Grøtris er polert og som regel rundkornet. Den jevner seg ved koking. Vanligvis bruker vi grøtris til risengrynsgrøt, kokt på melk og servert med sukker, kanel og litt smør.

        OPPSKRIFTER MED Grøtris

        oppskrift
        Risengrynsgrøt Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        1t
        totalt
        1t 30min

        Risengrynsgrøt

        Risengrynsgrøt

        oppskrift
        Vegansk riskrem Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        30min
        totalt
        2t

        Vegansk riskrem

        Vegansk riskrem

        oppskrift
        Dynegrøt Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        15min
        totalt
        3t

        Dynegrøt

        Dynegrøt

        oppskrift
        Riskrem med bærsalat Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        15min
        totalt
        12t 15min

        Riskrem med bærsalat

        Riskrem med bærsalat

        oppskrift
        Grovbrød med grøt Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        25min
        totalt
        10t 10min

        Grovbrød med grøt

        Grovbrød med grøt

        oppskrift
        Epleomelett Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        40min
        totalt
        1t

        Epleomelett

        Epleomelett

        oppskrift
        Riskrem Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        15min
        totalt
        30min

        Riskrem

        Riskrem

        oppskrift
        Riskrem med bringebærsaus Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        15min
        totalt
        15min

        Riskrem med bringebærsaus

        Riskrem med bringebærsaus

        oppskrift
        Riskrem med rød saus Oppskrift
        nivå
        Middels
        aktiv
        10min
        totalt
        30min

        Riskrem med rød saus

        Riskrem med rød saus

        Oppskrift.no
        Postadresse:
        Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
        Besøksadresse:
        Karvesvingen 1, 0579 Oslo
        Sentralbord: 24 00 10 00
        Ansvarlig redaktør:
        Alexandra Beverfjord
        Utgiverselskap
        Aller Media AS
        • Annonseinfo
        • Om informasjonskapsler
        • Redaksjonen
        • Personvern