Riskrem med bringebærsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Riskrem med bringebærsaus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Riskrem med bringebærsaus

Riskrem med bringebærsaus av bringebær, melis og sitronsaft. En populær juledessert! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (1 stemmer)
Rester av risgrøt er utgangspunktet for riskremen. Du kan også kjøpe ferdig grøt og rød saus.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
Grøtris(ferdig eller rester av hjemmelaget risgrøt)

Bringebærsaus

1pakke(r)
Bringebær(frosne)
100g

SLIK GJØR DU

  1. Visp fløten med sukker og vaniljesukker til luftig krem.

  2. Bland i risgrøten og smak til. Hell riskremen i porsjonsskåler eller serveringsbolle. Dryss over litt hakkede mandler.

  3. Legg tinte bringebær, melis og sitronsaft i en food prosessor. Kjør til massen er glatt. Sil sausen slik at «steinene» i bringebærene fjernes. Bland eventuelt ut med litt vann hvis den er for tykk.

Riskrem med bringebærsaus av bringebær, melis og sitronsaft. En populær juledessert! Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN