nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Riskrem
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Riskrem
Tradisjonell og kjempegod!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Pisk fløten med sukker og vaniljesukker til luftig krem.
Bland i risgrøten og smak til. Hell riskremen i bolle eller porsjonsglasstning. Dryss over litt hakkede mandler. Server riskremen med bærsaus til.
Tradisjonell rød saus: Gi saft og vann et raskt oppkok i en kjele. Rør potetmel ut i kaldt vann, og tilsett det i en tynn stråle under omrøring. Kok opp og trekk til side. Koker den for lenge blir den grå og seig. Avkjøl sausen.
Bærsaus: Kok opp vann og tilsett sukker. Rør til sukkeret har løst seg, og kjør sukkerlaken med bærene i en food processor. Sausen kan siles eller være som den er.