Sarah Bernard
Sarah Bernard
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Start med å finhakke kokesjokoladen. Kok opp kremfløten. Hell den over sjokoladen slik at sjokoladen smelter og rør det sammen. Sett sjokoladefløten kaldt til neste dag.
Lag bunnen. Grovhakk kransekakemassen og finhakk den i food prosessor. Ha i egget og kjør den til en jevn konsistens.
Sett små, litt flate kaker med skje på bakepapir. Stek kakene midt i ovnen ved 200º i 8-10 minutter. Avkjøl på rist.
Neste dag piskes den kalde sjokoladefløten til stiv krem. Fyll kremen i et kremmerhus og sprøyt på en passe stor topp på alle bunnene. Sett kakene kaldt, gjerne i en fryser.
Lag sjokoladeglasuren. Smelt sjokoladen sammen med delfiafettet i en kjele på svak varme. Hell glasuren over i en dyp skål. Dypp de frosne kakene raskt i den avkjølte, men flytende sjokoladen.
Sett kakene rett fryseboksen til de skal nytes. La kakene tine 10–15 minutter før de serveres.