Sjokoladerull med bær Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
30min

Sjokoladerull med bær

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
30min

Sjokoladerull med bær

Pensle med kaldt vann på baksiden av bakepapiret som kaken stekes på, så slipper det lettere. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Det går fint å bruke frosne bær i denne kaken, men la bærene renne godt av.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

200g
Bringebær(eller andre bær, fryste)

SLIK GJØR DU

  1. Pisk egg og sukker luftig.

  2. Tilsett melken. Sikt sammen mel, kakao og bakepulver. Rør det i deigen.

  3. Fordel deigen ut i en langpanne, 30 x 40 cm, som er kledd med bakepapir. Strø over mandler. Stek kaken ved 250° midt i ovnen i ca. 5 minutter. Strø litt sukker over kaken og vend den over på et nytt bakepapir. Ta bort papiret som rullekaken er stekt på. La det avkjøles med langpannen som lokk.

  4. Fordel syltetøy på kaken. Pisk fløten til krem og fordel over kaken. Strø over bær. Rull sammen fra langsiden. Legg kaken kjølig før den skjæres i biter og serveres.

Pensle med kaldt vann på baksiden av bakepapiret som kaken stekes på, så slipper det lettere. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN