nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
30min
Sjokoladerull med bær
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
30min
Sjokoladerull med bær
Det går fint å bruke frosne bær i denne kaken, men la bærene renne godt av.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Pisk egg og sukker luftig.
Tilsett melken. Sikt sammen mel, kakao og bakepulver. Rør det i deigen.
Fordel deigen ut i en langpanne, 30 x 40 cm, som er kledd med bakepapir. Strø over mandler. Stek kaken ved 250° midt i ovnen i ca. 5 minutter. Strø litt sukker over kaken og vend den over på et nytt bakepapir. Ta bort papiret som rullekaken er stekt på. La det avkjøles med langpannen som lokk.
Fordel syltetøy på kaken. Pisk fløten til krem og fordel over kaken. Strø over bær. Rull sammen fra langsiden. Legg kaken kjølig før den skjæres i biter og serveres.