Sviskekrem à la Brimi Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Sviskekrem à la Brimi

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Sviskekrem à la Brimi

SVISKEKREM: Smaksrik og kraftig dessert

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (51 stemmer)
Dette er en smaksrik og kraftig dessert som Brimi serverer i små glass med litt sviskelake på toppen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Kok opp vann og sukker, og legg i sviskene. La det småputre i rundt 30 minutter slik at du får løst sviskene ordentlig godt opp. 

  2. Løft sviskene ut av kokelaken, og kjør dem i en foodprosessor til en glatt og fin pure. Spe med litt av kokelaken underveis. 

  3. Pisk kremfløte til krem og vend den inn i sviskepureen, litt etter litt. Det skal i utgangspunktet være like deler sviskepure og krem, men rør inn krem til du synes det smaker godt. Juster med litt kokelake for å få kremen litt søtere og smidigere. 

  4. Hell også litt kokelake på toppen av hvert porsjonsglass. Denne desserten kan serveres nylaget, eller stå til dagen etter. 

SVISKEKREM: Smaksrik og kraftig dessert

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (51 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN