Valnøtt- og Ritz-kake
Valnøtt- og Ritz-kake  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Valnøtt- og Ritz-kake

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Valnøtt- og Ritz-kake

Fantastisk valnøtt- og Ritz-kake Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2 (55 stemmer)
Bunnen til denne kaken har en spennende smak med valnøtter og Ritz-kjeks. Pynt kaken med friske frukter og bær etter ønske.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pynt

3dl
1pakke(r)
Jordbær(evt. andre bær)

SLIK GJØR DU

  1. Pisk eggehvitene stive og tilsett sukkeret litt etter litt. Knus nøtter og kjeks i en food processor med kniven til det er finsmuldret.


  2. Bland forsiktig nøtte­blandingen i marengsen og ha den i en smurt kakeform 24 cm i diameter.


  3. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175 ° i ca. 30 minutter og avkjøl på rist.


  4. Pynt kaken ved å piske krem og smak den til med sukker og vaniljesukker.


  5. Fordel kremen over kaken. Pynt med jordbærbiter, bjørnebær og physalis. Strø over revet sjokolade.

Fantastisk valnøtt- og Ritz-kake Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2 (55 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN