Wienerlengde med appelsinkrem og sjokoladeglasur
Wienerlengde med appelsinkrem og sjokoladeglasur
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Miks alle ingrediensene til appelsinkremen med stavmikser til en glatt krem og sett den til side.
Smuldre gjæren i en kjøkkenmaskin og løs gjæren opp i melken sammen med sukkeret. Skjær smøret i biter og legg i maskinen sammen med melet. Miks sammen til en deig.
Ta deigen opp på bakebordet. Kjevle den ut til et rektangel, ca. 20 x 30 cm og fordel fyllet midt ut på lengden slik at 1/3 av deigen dekkes. Brett over resten av deigen fra begge sider. Legg lengden på bakepapir på stekeplate og la deigen stå og heve i 1 ½ time i romtemperatur.
Sett ovnen på 200°. Pisk egget sammen og pensle lengdene. Strø over mandler og perlesukker etter smak.
Stek lengden midt i ovnen i ca. 20 minutter. La den avkjøles på stekeplaten.
Rør sammen alle ingrediensene til glasuren og dekorer lengden. Skjær lengden i biter og nyt!