• Oppskrifter
  • Artikler
  • Populært akkurat nå

    Klassisk fårikål  Oppskrift

    Klassisk fårikål

    Klassisk fårikål

    Amerikansk eplekake Oppskrift

    Amerikansk eplekake

    Amerikansk eplekake

    Klassisk fårikål Amerikansk eplekakeEplekake i langpanneViltgryteBollerHverdagslapskausTradisjonell viltsausSaltbakte rødbeter med chèvre og gressløk

Panko

Panko

Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.

Oppbevaring

    Holdbarhet

      Ukjent.

    Opprinnelse

      Japan

    Næringsinnhold

      PER 100G
      Kcal
      0
      Proteiner
      0
      Fett
      0
      Karbohydrater
      0

    Norsk sesong

      Panko er en variant av brødsmuler som blir mye brukt på det Japanske kjøkken. Panko brukes til å dekke til mat som skal stekes eller frityrstekes. Panko har en sprøere tekstur enn vanlige brødsmuler på grunn av produksjonsmåten.

      OPPSKRIFTER MED Panko

      oppskrift
      Skreipinner - fiskepinner av skrei Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      20min
      totalt
      20min

      Skreipinner - fiskepinner av skrei
      Skreipinner - fiskepinner av...

      Skreipinner - fiskepinner av skrei

      oppskrift
      Verdens beste kjøttboller Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      20min
      totalt
      30min

      Verdens beste kjøttboller

      Verdens beste kjøttboller

      oppskrift
      Bakt skrei med vintergrønnsaker og potetkrem à la Reneé Fagerhøi Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      50min
      totalt
      1t 10min

      Bakt skrei med vintergrønnsaker og potetkrem à la Reneé Fagerhøi
      Bakt skrei med vintergrønnsa...

      Bakt skrei med vintergrønnsaker og potetkrem à la Reneé Fagerhøi

      oppskrift
      Skrei av Mikael Svensson Oppskrift
      nivå
      Vanskelig
      aktiv
      1t
      totalt
      3t

      Skrei av Mikael Svensson

      Skrei av Mikael Svensson

      oppskrift
      Karlas fiskegrateng Oppskrift
      nivå
      Middels
      totalt
      45min

      Karlas fiskegrateng

      Karlas fiskegrateng

      oppskrift
      Panert lammeside Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      15min
      totalt
      45min

      Panert lammeside

      Panert lammeside

      Oppskrift.no
      Postadresse:
      Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
      Besøksadresse:
      Karvesvingen 1, 0579 Oslo
      Sentralbord: 24 00 10 00
      Ansvarlig redaktør:
      Alexandra Beverfjord
      Utgiverselskap
      Aller Media AS
      • Annonseinfo
      • Om informasjonskapsler
      • Redaksjonen
      • Personvern