nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min
Panert lammeside
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min
Panert lammeside
Lammeside er god mat som imponerer de fleste.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Ha i smør og knust hvitløk og la smøret bli gyllent. Øs smør over kjøttet. Stek kjøttet videre i ovnen i ca 45 minutter til en kjernetemperatur på 54 grader. La det hvile i 30 minutter.
Pensle ramsløkolje på begge sider. Vend lammesidene i mel, så i vispet egg og til slutt i panko. Stek lammesidene i litt olje og meierismør til de får en gyllen, sprø skorpe på begge sider.
Skjær kjøttet i skiver og server det med blomkål, ristede hasselnøtter og karse. Lag også en hollandaise til.
Kjøtt:
Sett ovnen på 140 grader. Ha salt og pepper på kjøttet. Varm en panne med olje og brun kjøttet godt på begge sider.
Blomkål:
Sett ovnen på 200 grader. Rens blomkålen og ha på smør, salt og pepper. Stek den i ca 20 minutter til den er helt gyllen og mør.