• Oppskrifter
  • Artikler
  • Populært akkurat nå

    Klassisk fårikål  Oppskrift

    Klassisk fårikål

    Klassisk fårikål

    Amerikansk eplekake Oppskrift

    Amerikansk eplekake

    Amerikansk eplekake

    Klassisk fårikål Amerikansk eplekakeEplekake i langpanneViltgryteBollerHverdagslapskausTradisjonell viltsausSaltbakte rødbeter med chèvre og gressløk

Riseddik

Riseddik

Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.

Oppbevaring

    Holdbarhet

      Måned(er), ved 24 - 30 ºC

    Opprinnelse

      Asia

    Næringsinnhold

      PER 100G
      Kcal
      18
      Proteiner
      0
      Fett
      0
      Karbohydrater
      0

    Norsk sesong

      Mild eddik laget av ris. Brukes blant annet som tilsetning i sushirisen.

      OPPSKRIFTER MED Riseddik

      oppskrift
      Pho Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      30min
      totalt
      5t 30min

      Pho

      Pho

      oppskrift
      Steambuns med ribbe Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      50min
      totalt
      3t

      Steambuns med ribbe

      Steambuns med ribbe

      oppskrift
      Vårruller i salat Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      10min
      totalt
      15min

      Vårruller i salat

      Vårruller i salat

      oppskrift
      Sushiris Oppskrift
      nivå
      Lett
      totalt
      1t

      Sushiris

      Sushiris

      oppskrift
      Smacked cucumber-salat og sprø ribbe Oppskrift
      nivå
      Lett
      totalt
      45min

      Smacked cucumber-salat og sprø ribbe
      Smacked cucumber-salat og sp...

      Smacked cucumber-salat og sprø ribbe

      oppskrift
      Maki sushi med laks Oppskrift
      nivå
      Middels
      totalt
      1t

      Maki sushi med laks

      Maki sushi med laks

      oppskrift
      Sushi-ris Oppskrift
      nivå
      Middels
      aktiv
      30min
      totalt
      1t

      Sushi-ris

      Sushi-ris

      Oppskrift.no
      Postadresse:
      Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
      Besøksadresse:
      Karvesvingen 1, 0579 Oslo
      Sentralbord: 24 00 10 00
      Ansvarlig redaktør:
      Alexandra Beverfjord
      Utgiverselskap
      Aller Media AS
      • Annonseinfo
      • Om informasjonskapsler
      • Redaksjonen
      • Personvern