☰
Oppskrifter
Artikler
Populært nå
Populært akkurat nå
Klassisk fårikål
Klassisk fårikål
Amerikansk eplekake
Amerikansk eplekake
Klassisk fårikål
Amerikansk eplekake
Eplekake i langpanne
Viltgryte
Boller
Hverdagslapskaus
Tradisjonell viltsaus
Saltbakte rødbeter med chèvre og gressløk
Riseddik
Riseddik
Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.
Oppbevaring
Holdbarhet
Måned(er), ved 24 - 30 ºC
Opprinnelse
Asia
Næringsinnhold
PER 100G
Kcal
18
Proteiner
0
Fett
0
Karbohydrater
0
Norsk sesong
Mild eddik laget av ris. Brukes blant annet som tilsetning i sushirisen.
OPPSKRIFTER MED Riseddik
oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
5t 30min
Pho
Pho
oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
3t
Steambuns med ribbe
Steambuns med ribbe
oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min
Vårruller i salat
Vårruller i salat
oppskrift
nivå
Lett
totalt
1t
Sushiris
Sushiris
oppskrift
nivå
Lett
totalt
45min
Smacked cucumber-salat og sprø ribbe
Smacked cucumber-salat og sp...
Smacked cucumber-salat og sprø ribbe
oppskrift
nivå
Middels
totalt
1t
Maki sushi med laks
Maki sushi med laks
oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t
Sushi-ris
Sushi-ris