• Oppskrifter
  • Artikler
  • Populært akkurat nå

    Klassisk fårikål  Oppskrift

    Klassisk fårikål

    Klassisk fårikål

    Amerikansk eplekake Oppskrift

    Amerikansk eplekake

    Amerikansk eplekake

    Klassisk fårikål Amerikansk eplekakeEplekake i langpanneViltgryteBollerHverdagslapskausTradisjonell viltsausSaltbakte rødbeter med chèvre og gressløk

Rypebryst

Rypebryst

Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.

Oppbevaring

    Holdbarhet

      Ukjent.

    Opprinnelse

      Næringsinnhold

        PER 100G
        Kcal
        139.3
        Proteiner
        23.8
        Fett
        4.9
        Karbohydrater
        0

      Norsk sesong

        OPPSKRIFTER MED Rypebryst

        oppskrift
        Pannestekt rypebryst Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        20min
        totalt
        20min

        Pannestekt rypebryst

        Pannestekt rypebryst

        oppskrift
        Rypebryst med kremsaus  Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        20min
        totalt
        30min

        Rypebryst med kremsaus

        Rypebryst med kremsaus

        oppskrift
        Viltrull med tre fugler Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        1t
        totalt
        1t 30min

        Viltrull med tre fugler

        Viltrull med tre fugler

        oppskrift
        Rype naturell med sopp Oppskrift
        nivå
        Middels
        aktiv
        20min
        totalt
        30min

        Rype naturell med sopp

        Rype naturell med sopp

        oppskrift
        Stekt rypebryst med viltsaus Oppskrift
        nivå
        Middels
        aktiv
        20min
        totalt
        30min

        Stekt rypebryst med viltsaus

        Stekt rypebryst med viltsaus

        Oppskrift.no
        Postadresse:
        Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
        Besøksadresse:
        Karvesvingen 1, 0579 Oslo
        Sentralbord: 24 00 10 00
        Ansvarlig redaktør:
        Alexandra Beverfjord
        Utgiverselskap
        Aller Media AS
        • Annonseinfo
        • Om informasjonskapsler
        • Redaksjonen
        • Personvern