nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t 30min
Viltrull med tre fugler
nivå
Lett
aktiv
1t
totalt
1t 30min
Viltrull med tre fugler
Denne viltrullen er morsom å lage. Ideen er å bruke kjøtt fra tre (eller flere) ulike fugler og pakke dem inn i spekeskinke sammen med litt pølsekjøtt - for at det ikke skal bli for tørt. Det blir en imponerende middag!
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
1stk
2stk
2stk
100g
1stk
10skiver
1klype(r)
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Del brystene i tre eller fire på langs. Legg i en bolle. I en morter, knus sammen salt, pepper og einebær. Kna dette inn i kjøttet. Vend inn nøttene.
Legg et stor stykke plastfolie på benken. Legg ned skinkeskivene, lett overlappende, slik at det blir et stort rektangel.
Legg kjøttet på tvers av skinkeskivene (i lengderetningen), slik at du nå kan rulle dette sammen til pølseform - hvor skinkeskivene holder dette sammen.
Dekk med aluminiumsfolie og bak i ovnen på 150 grader i omtrent en time. Fjerne aluminiumsfolien og la utsiden få litt farge. Skjær i skiver ved servering.