nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t 40min
Brimis knekkebrød
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t 40min
Brimis knekkebrød
HJEMMELAGET ER BEST: Knekkebrød er både sunt og godt, og dette tynne knekkebrødet er helt nydelig sammen med gode oster.
Foto: Mette MøllerKnasende sprøtt og hjemmelaget knekkebrød er både sunt og godt, og dette tynne knekkebrødet er helt nydelig sammen med gode oster.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rør alt godt sammen, og la så deigen stå i bollen i 1 time.
Kle to stekeplater med bakepapir, og kjevle deigen tynt utover. Hvis du legger et bakepapir eller litt plast på toppen av deigen, er det lettere å kjevle. Kjevle deigen så tynt og jevnt du kan, uten at det blir huller i den.
Stek på 155 - 160 grader varmluft (med 50 % fukt hvis du har det) i 24-25 minutter. Knekkebrødet skal være gyllenbrunt og sprøtt. Avkjøl på rist, og knekk det opp i passe store biter.
HJEMMELAGET ER BEST: Knekkebrød er både sunt og godt, og dette tynne knekkebrødet er helt nydelig sammen med gode oster.
Foto: Mette Møller