nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
1t 30min
Bringebærhorn
nivå
Lett
aktiv
8min
totalt
1t 30min
Bringebærhorn
Horn er festlig å sette fram på bordet og er ikke vanskelige å fylle.
DETTE TRENGER DU
PERSONERPensling
1stk
SLIK GJØR DU
Smuldre gjæren i en bolle, og rør ut fløten. Tilsett eggeplommer, salt, sukker og ¾ av melet.
Tilsett smøret i biter under omrøring. Tilsett resten av melet, men spar litt til utbaking. Arbeid deigen smidig og blank. La den heve under plast i ca. 30 minutter.
Del deigen i to deler. Kjevle dem ut til sirkler ca. 30 cm i diameter. Skjær hver sirkel i 12 snipper.
Legg en skje vaniljekrem og noen bringebær på hver snipp. Rull sammen til horn. La det heve under plast på bakepapir på stekeplate i ca. 30 minutter. Pensle med sammenpisket egg.
Stek hornene midt i ovnen ved 225° i 7–8 minutter. Avkjøl hornene på rist.
Rør sammen glasuren, og farg den med rød konditorfarge hvis du ønsker det.
Smør glasuren på hornene og server.