Brownie- og blondiekake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Brownie- og blondiekake

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Brownie- og blondiekake

LYS OG MØRK: Jatakk - begge deler! Saftige, seige brownies med både mørk og hvit sjokolade.

Foto: Opplysningskontoret for brød og korn

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.8 (8 stemmer)
Brownie og Blondie er en variant av saftige og seige brownies med både kakao, vanilje og grovhakket mørk og hvit sjokolade i samme kake.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Browniedeig

60g
Smør(Romtemperert)
100g
Mørk sjokolade(Grovhakket)
1stk

Blondiedeig

60g
Smør(Romtemperert)
Hvit sjokolade(Grovhakket)
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Rør sammen mykt smør, sjokolade, sukker, egg, hvetemel, kaka og vaniljesukker i en bolle.

  2. Følg samme fremgangsmåte som for browniedeigen: Rør mykt smør, sjokolade, sukker, egg, hvetemel og vaniljesukker sammen i en bolle.

  3. Fordel begge deigene i et sjakkmønster i en liten langpanne, cirka 20x30 centimeter. Glatt ut deigen.

  4. Stek kaken midt i ovnen ved 180 °C i 20-25 minutter. Avkjøl på rist.

LYS OG MØRK: Jatakk - begge deler! Saftige, seige brownies med både mørk og hvit sjokolade.

Foto: Opplysningskontoret for brød og korn

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.8 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN