Brownies med peanøtter og melkesjokolade
Brownies med peanøtter og melkesjokolade
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Hakk og smelt sjokoladen i en bolle over vannbad. Ta bollen av varmen.
Pisk eller rør smør og sukker luftig. Tilsett ett egg om gangen under kraftig pisking. Rør i den smeltede sjokoladen.
Bland mel, kakao og bakepulver. Sikt det i og rør sammen til en deig sammen med peanøttene. Fordel deigen ut i en form, ca. 25 x 35 cm i diameter, som er kledd med bakepapir.
Rør sammen fyllet, og fordel det over deigen. Marmorer ved å dra en bordkniv gjennom røren.
Stek kaken ved 175° på nederste rille i ovnen i ca. 35 minutter. Avkjøl kaken på rist.
La fløten koke opp. Hakk sjokoladen. Ta fløten av varmen, og tilsett sjokoladen. Rør sammen til en glatt glasur. Bland i peanøtter, og fordel trøffelglasuren over kaken. Sett kaken kjølig slik at glasuren stivner. Skjær i ruter og server.